Tips Affiliate Naracards, Tutorial Cara Menggunakan Banner Naracards Untuk Promosi di Blog atau Laman Web

Salam Sejahtera para pembaca blog jimatmelancong.com. Kali ini kami ingin berkongsi tutorial ringkas bagaimana meletakkan banner affiliate Naracards di blog/website anda untuk tujuan promosi. 

Untuk pengetahuan semua, kami sentiasa memudahkan agen-agen kami mempromosi link affiliate mereka supaya bersama-sama mendapat komisen dari hasil jualan Naracards. Dan kami baru sahaja menambah banner promosi baru untuk para affiliate. 

Jika sebelum ini anda telah menggunakan Naracards dan ingin berkongsi pengalaman anda kepada rakan-rakan lain di media sosial atau di blog, anda boleh mendaftar sebagai agen affiliate Naracards. Untuk mendaftar sebagai affiliate bolehlah register sekarang di www.naracards.com/affiliate.html. Komisen jualan Naracards sebanyak 35% untuk setiap pembelian dari link affiliate anda. 

Berikut adalah cara-cara menggunakan banner affiliate Naracards untuk tujuan promosi di blog2. Klik 'Marketplace'3. Klik 'Promotional Tools' pada mana-mana set


4. Klik pada tab 'images'. Pilih banner yang disukai 


5. Highlight dan Copy HTML code


6. Buka blog Layout, pilih HTML. 


7. Paste code dan klik 'Save'


8. Semak Layout blog, pastikan banner terpapar di blog anda seperti gambar.


Dengan banner ini tadi apabila seseorang klik pada banner tersebut, ia akan dibawa ke laman web Naracards.com melalui link affiliate anda. Sistem akan mengesan ID affialte anda jika pembelian berjaya dan automatik komisen akan dimasukkan ke akaun anda. Anda akan mendapat notifikasi melalui email jika pembelian berjaya.

Selamat mencuba dan semoga berjaya!

0 comments:

Post a Comment