6 November 2017

Lata Kinjang Drone Footage 2017 Visit Perak


Footage air terjun Lata Kinjang yang sempat admin capture waktu perjalanan pulang dari Ipoh ke Kuala Lumpur. Bukan apa, dah lama nampak air terjun ni tapi tak sempat nak singgah tengok. Ni admin share kat korang. Boleh la bawa keluarga berjalan ke sana hujung minggu.

* Tukar setting di bahagian bawah kanan video ke HD untuk kualiti video yang lebih cantik

0 comments:

Post a Comment